با ارتقای 6 نفر از اعضای هیات علمی موافقت شد

هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ارتقای 6 نفر از اعضای هیات علمی موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دبیر هیات ممیزه دانشگاه عنوان کرد: در چهل و یکمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه که امروز تشکیل شد با ارتقای 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه موافقت شد.

دکتر سید ابوالحسن سیدزاده  اظهار داشت :طی این جلسه دکتر تورج احمدی جویباری متخصص داخلی و دکتر علیشاه اکیا در رشته میکروب شناسی از دانشکده پزشکی و دکتر یحیی صفری رشته برنامه ریزی آموزشی از دانشکده پیراپزشکی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقا یافتند.

وی افزود: دکتر هوشیار حسینی رشته بهداشت محیط و دکتر ستار رضایی رشته اقتصاد سلامت از دانشکده بهداشت و دکتر محمد باقر حیدری رشته جراحی عمومی از دانشکده پزشکی نیز از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا پیدا کردند.