اورژانس بزرگترین بیمارستان غرب کشور در آستانه یک تحول

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا ( ع) گفت:کار تکمیل پروژه توسعه اورژانس مجتمع بیمارستانی امام رضا( ع) در حال اجرا است.

دکتر بیدهندی اظهار داشتخوشبختانه با همت رییس دانشگاه و معاونت توسعه و مدیریت منابع ،عملیات اجرایی پروژه بیمارستان پس از یک وقفه ، حدود دو ماه پیش از سر گرفته شد.

وی این پروژه مهم،  اکنون حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قرار است ان شاء الله در بهار سال آینده به بهره برداری برسد.

دکتر بیدهندی اورژانس جدید ۲۷۰۰ متر مربع مساحت داشته و دارای ۴۲ تخت بستری ،۱۲ تخت آی سی یو ، یک اتاق عمل و بخشهایی چون بخش VIP ،اورژانس سرپایی و پاویون پرسنل می باشد.

وی گفت:قطعا راه اندازی این اورژانس کمک بزرگی به مردم این منطقه است ،چرا که این مرکز همیشه در اوج بحرانها چه در بحران زلزله غرب استان و چه در بحران کرونا به عنوان یک نقطه امید، هم برای دانشگاه و هم برای مردم عمل کرده است و در صورت پیک دوباره کرونا ، به تختهای این بیمارستان مخصوصا تختهای اورژانس نیاز مبرم خواهیم داشت .