افزوده شدن دو رشته دکتری تخصصی (ph.D) دیگر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاون آموزشی دانشگاه از افزوده شدن دو رشته دکتری تخصصی (ph.D) دیگر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر خزایی گفت:به استناد رای صادره در دویست و هشتاد ویکمین جلسه شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور با راه اندازی دورشته دکتری تخصصی (ph.D) در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت شد.

وی اظهار داشت: رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی و رشته علوم تغذیه در مقطع دکتری تخصصی(ph.D)  هرکدام با ظرفیت پذیرش ۲ دانشجو برای یک دوره در دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی راه اندازی شدند.

دکتر خزایی بیان کرد: ضمن تشکر از همکاران ارجمند در مجموعه معاونت آموزشی و دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی، این موفقیت بزرگ را به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و مردم شریف کرمانشاه تبریک عرض میکنم.