دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه منتشر کرد

دکتر عباسپور مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده از انتشار دومین شماره گاهنامه "خاتون" خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی گفت: نقش زنان در تامین بهداشت و سلامت جامعه بسیار حایز اهمیت است زیرا آنان نه تنها مسئول سلامت خویش می باشند، بلکه بیشترین تاثیر را بر سلامت و بهداشت خانواده نیز دارند.

دکتر عباسپور گفت:دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه در راستای تحقق اهداف خود در خصوص تامین و ارتقا دانش و آگاهی پرسنل در زمینه های مختلف معنویت، سلامت، روان شناسی و اجتماعی با کسب مجوز از شورای نظارت بر نشریات دانشگاه اقدام به تهیه و چاپ گاهنامه حاضر تحت عنوان «خاتون» نموده است.

وی اظهار داشت: در این شماره یادداشتی از  سرپرست دانشگاه با موضوع "زنان و خانواده؛ محوریت توسعه، رشد و بالندگی در جامعه" ،آشنایی با ابعاد شخصیتی و زندگی
حضرت زهرا (س)، بهبود کیفیت روابط والدین با کودکان در ایام کرونا، آیین همسر داری در اسلام و مورزش و سلامت بانوان می خوانید.

وی افزود: این دفتر آماده دریافت مقالات همکاران عزیز جهت چاپ در شماره های آتی می باشد.

📲راههای ارتباطی:
➡️ ۰۸۳۳۸۳۷۷۱۶۹